De kosten voor het meedoen aan de Rally bedragen € 135 per equipe.

Dit is inclusief het exclusieve rallyboek, een fraai rallyschild, een luxe tweegangenlunch bij het Kasteel van Rhoon voor 2 personen (inclusief 1 gratis consumptie p.p.) en een aangeklede borrel na terugkomst bij Ames (inclusief 2 gratis consumpties per equipe).

Indien u extra passagiers wilt meenemen, dan kan dat uiteraard ook. Passagiers betalen €40 p.p. voor de tweegangenlunch en de aangeklede borrel na afloop per persoon.

Het totaal verschuldigde bedrag wordt door inschrijver overgemaakt naar rekeningnummer

NL70 RABO 016.107.0302 t.n.v. Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel.

(Totaal bedrag over te maken = € 135 + aantal eventuele extra passagiers x € 40).

Naam bestuurder (verplicht)

Naam Navigator (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Automerk en type (verplicht)

Bouwjaar (verplicht)

Kenteken (verplicht)

Ik neem (een) passagier(s) mee janee

Aantal passagiers

Opmerking of vraag

Verklaart dat voor het deelnemende voertuig de wettelijke vereiste verzekeringen zijn afgesloten en vrijwaart de organisatie van de Rotary Rally voor iedere aansprakelijkheid voortvloeiend uit zijn-haar deelname aan de rally.